Despre companie

 

Fondată în 2005  SRL " PRO- MAPIX"  și-a început activitatea în domeniul vânzarilor produselor de papetărie și birotica. Treptat, conform necesităților clienților , am început să producem ștampile,să oferim servicii poligrafice, să elaborăm  logo-uri  și să imporăm  produse pentru branding.

 

În anul 2015 am pornit într-o aventură în domeniul publicității  și la moment, din punctul meu de vedere, suntem liderii producției publicitare în ceea ce privește calitate și satisfacția clienților. Am pornit la drum cu ideea de a aplica ceea ce am învățat în toți anii în care am lucrat și m-am perfecționat în acest domeniu.

Primul lucru pe care mi l-am propus a fost să nu renunț la materialele de calitate și rezistente. De asemenea, este foarte important pentru mine să pun pe primul loc calitatea și nevoile clienților. Am vrut, totuși, să ofer prețuri foarte accesibile pentru serviciile de 5 stele pe care le prestăm. Mi-am ales cea mai buna echipă pentru a-mi duce la capăt planurile mărețe. Ei au crezut in valorile  Agenției de Publicitate IMAGEID , au învățat, iar acum aplică în lucru diferite metode . Suntem o echipa cu adevărat valoroasă, muncitoare și eficientă care se implică în fiecare proiect cu pasiune și interes.

Petru ILAȘCU,

Director General,

Pro - Mapix SRL.